Met trots introduceert VOLOP Brabant haar Raad van Advies! Vijf geweldige mensen zijn bereid gevonden om VOLOP op beleidsniveau te ondersteunen en mee te denken om het succes van VOLOP Brabant ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Met hun brede ervaring en deskundigheid gaat dat zeker lukken!

Hier stellen we deze leden graag aan u voor.

Erik van Merriënboer,  voormalig gedeputeerde Ruimte en Wonen 

“Ik vind VOLOP belangrijk omdat de inwoners de kwaliteit van de binnenstad zelf ter hand nemen. Het is goed om te binnenstad een beetje te laten heroveren door de bewoners. Ik gun iedere stad een VOLOP.”

Ton Rombouts, voormalig burgemeester Den Bosch

“Ik ben vanaf dag 1 een fan van VOLOP Brabant en voorheen van VOLOP Den Bosch. Ook van het enthousiasme van Maruja dat een stad sterker en rijker wordt door de invulling van leegstaande panden door nieuwe ondernemers en tevens door kunstenaars en maatschappelijke initiatieven.”

Leo Dubbeldam, voormalig directeur Brabant Advies 

“VOLOP spreekt mij aan omdat het een creatieve bijdrage levert aan het toekomstbestendig houden van de winkelgebieden in de Brabantse stadscentra.”

Lian de Bruijn, strategisch adviseur SSB, aansluiting onderwijs arbeidsmarkt

“VOLOP Brabant combineert maatschappelijk ondernemen, cultuur en Innovatie, die mix past bij mij als gegoten. Ik hoop – volop- bij te dragen aan aantrekkelijke levendige binnensteden in Brabant en een gezonde VOLOP Brabant organisatie.”

Cees-Jan Pen, lector bij het lectoraat De Ondernemende Regio, Fontys Eindhoven

“Als deskundige op het gebied van stedelijke economie en vastgoed vind ik dat we écht aan de slag moeten met een nieuwe, duurzame invulling van binnensteden. Ik steun daarom het initiatief van VOLOP Brabant om te zorgen voor meer toekomstbestendigheid van onze binnensteden”.