24 november 2021

Op woensdag 24 november 2021 bezocht gedeputeerde Erik Ronnes en enkele ambtenaren van de Provincie Noord-Brabant het mooie Deurne. Ze namen een kijkje bij alle activiteiten die Deurne onderneemt voor een Gastvrij, Bruisend en Aantrekkelijk Deurne. Waaronder uiteraard VOLOP Deurne. Een bezoek aan de tijdelijke pop-up galerie VOLOP ART 2.0 hoorde daar dan ook zeker bij. Helaas mochten de kunstenaars er zelf niet bij zijn i.v.m. alle huidige coronamaatregelen. Maar desalniettemin een waardevol bezoek waar Erik Ronnes positief door werd verrast. Kunst op een hoog niveau dat zo dichtbij de mensen wordt gebracht.

Daarna heeft Erik Ronnes een bezoek gebracht aan de ingerichte etalage van Thea Mansvelders. Zij toont een klein deel van haar verzameling spullen uit grootmoederstijd en doet een oproep aan een ieder om een plek te vinden voor haar levenswerk.

Door wethouder Marinus Biemans werd Erik Ronnes bijgepraat over een aantal projecten in het centrum. Projectleider van VOLOP Deurne, Karin van Vliet, verzorgde een presentatie over de resultaten van het aanjaagteam en van VOLOP Deurne. Het was een mooie en inspirerende middag.